Kieltoja on pakko uhmata!
Päivitin eilen hiusväriä. Ihan perus sinimusta ja otsatukkaan jätin
suklaanruskeaa sävyä jonkin verran elävöittämään. Samalla värjäsin
kulmakarvatkin pitkästä aikaa. Mulla on ihan kulmakarvoille oma väriaine
tuolla laatikossa, mutta rupesin miettimään miksei hiusvärillä voi
kulmakarvoja värjätä. Ripset ymmärtää ettei niitä voi värjätä
hiusvärillä sokeutumisuhan takia, mutta kulmakarvat? Pakkohan se oli
mennä kieltoja uhmaamaan ja testata mitä käy. Itselläni ei käynyt mitää
muuta kuin sain kivan sävyn kulmiin, eikä tarvitse kulmakynää käyttää
vähään aikaan. Ei siis selvinnyt miksi se kielto siellä on. Kertokaa hei
te viisaammat. Mä oisin alunperin halunnu pitkästä aikaa kokeilla
jotain vaaleempaa sävyä, mutta Mr.X sano mun olevan muutenkin tyhmä
blondi, niin ei sitä tarttee enää hiusvärillä korostaa. Näin siis
päädyin jatkamaan tummaa linjaa ;D
(Tumma ja tulinen on kuulemma paljon parempi ja seksikkäämpi)
Tein eilen illalla muutes ihan mahtavaa iltapalaa. Miljoonan kalorin pannupizzaa. Pohjaan tulee 3dl vettä, 1tl sokeria, 2tl suolaa, pussillinen kuivahiivaa, loraus oliiviöljyä ja vehnäjauhoja sen verran, että taikina on helposti käsin muotoiltavissa. Tomaattikastikkeeseen laitoin tomaattipyrettä, toissapäiväsestä ruuasta jäljelle jääneen peston, reilusti valkosipulia ja lorauksen kermaa. Sitten tuleekin se kalorien maailmanvaltaus. Päälle laitoin emmentaljuustoraastetta, fetajuustoa, mozzarellaa, vuohenjuustoa, sinihomejuustoa ja briejuustoa. Enkä kyllä yhtään säästellyt noiden kanssa. Luoja kun tuli ihanan kuohkea ja juustoinen pizza. Varmana teen joskus toistekkin, mutta en lähiaikoina jos haluan muodot säilyttää.
(Tumma ja tulinen on kuulemma paljon parempi ja seksikkäämpi)
Tein eilen illalla muutes ihan mahtavaa iltapalaa. Miljoonan kalorin pannupizzaa. Pohjaan tulee 3dl vettä, 1tl sokeria, 2tl suolaa, pussillinen kuivahiivaa, loraus oliiviöljyä ja vehnäjauhoja sen verran, että taikina on helposti käsin muotoiltavissa. Tomaattikastikkeeseen laitoin tomaattipyrettä, toissapäiväsestä ruuasta jäljelle jääneen peston, reilusti valkosipulia ja lorauksen kermaa. Sitten tuleekin se kalorien maailmanvaltaus. Päälle laitoin emmentaljuustoraastetta, fetajuustoa, mozzarellaa, vuohenjuustoa, sinihomejuustoa ja briejuustoa. Enkä kyllä yhtään säästellyt noiden kanssa. Luoja kun tuli ihanan kuohkea ja juustoinen pizza. Varmana teen joskus toistekkin, mutta en lähiaikoina jos haluan muodot säilyttää.
Kommentit
Lähetä kommentti